Új vetélytársat kap a PlayStation 4! [VIDEO]

Retteghet a PlayStation 4, az Xbox One és a Nintendo Wii U, ugyanis új belépő érkezik a konzolpiacra… amely picit hasonlít riválisaira itt-ott. Tavaly augusztusban már volt egy olyan konzol, amely a PS4 designját és az Xbox One kontrollerét másolta le (az OUYE, igen, E-vel), de most újra támad a szörnyszülött.

A mai napon Pekingben került egy sajtórendezvényen bemutatásra a Fuze konzolja, az F1, amely továbbra is hasonlít a PS4-re és az X1 kontrollerére. Az árazás 899 renminbitől (~38200 forinttól) indul, a megjelenése pedig a nyárra tehető. A cég elnöke az reméli, sikerül túlélniük a riválisokat. (Mivel egy Android alapú konzolról beszélünk, plusz drágábbak arrafelé a PS4/X1 konzolok, nem beszél azért hülyeségeket Wang Feng.)

A második képen elég szépen látható az UI is, ami pedig szintén a Sony-tól átvett ötleteken, sőt, színvilágon alapul. Mégis, ennek ellenére sikerült néhány nevesebb fejlesztőt maguk mögé állítani, mert a rendezvényen még Keiji Inafune (igen, az az Inafune, akitől a Mighty No. 9-t várjuk június végére) is részt vett, de a Koei Tecmo és az Arc System Works is pozitívan áll a projekthez. Ne feledjük, pont a Fuze támogatta meg Inafunétől a Red Ash-t, ami a Kickstarteren bukott egy óriásit.

Vajon errefelé is kapható lesz?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu