Menu

Új vetélytársat kap a PlayStation 4! [VIDEO]

Retteghet a PlayStation 4, az Xbox One és a Nintendo Wii U, ugyanis új belépő érkezik a konzolpiacra… amely picit hasonlít riválisaira itt-ott. Tavaly augusztusban már volt egy olyan konzol, amely a PS4 designját és az Xbox One kontrollerét másolta le (az OUYE, igen, E-vel), de most újra támad a szörnyszülött.

A mai napon Pekingben került egy sajtórendezvényen bemutatásra a Fuze konzolja, az F1, amely továbbra is hasonlít a PS4-re és az X1 kontrollerére. Az árazás 899 renminbitől (~38200 forinttól) indul, a megjelenése pedig a nyárra tehető. A cég elnöke az reméli, sikerül túlélniük a riválisokat. (Mivel egy Android alapú konzolról beszélünk, plusz drágábbak arrafelé a PS4/X1 konzolok, nem beszél azért hülyeségeket Wang Feng.)

A második képen elég szépen látható az UI is, ami pedig szintén a Sony-tól átvett ötleteken, sőt, színvilágon alapul. Mégis, ennek ellenére sikerült néhány nevesebb fejlesztőt maguk mögé állítani, mert a rendezvényen még Keiji Inafune (igen, az az Inafune, akitől a Mighty No. 9-t várjuk június végére) is részt vett, de a Koei Tecmo és az Arc System Works is pozitívan áll a projekthez. Ne feledjük, pont a Fuze támogatta meg Inafunétől a Red Ash-t, ami a Kickstarteren bukott egy óriásit.

Vajon errefelé is kapható lesz?

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu