Prey 2 bejelentés várható az E3-on?

A Prey első része már majdnem egy évtizede jött ki. Hol a folytatás? Jogos a kérdés, 2014-ben került törlésre annak fejlesztése. A Bethesda tehát egy projektet újfent láthatott a kukába dobva, hiszen 2012-ben meg az id Software döntött így a DOOM 4-ről, amit aztán újrakezdtek, sőt, holnap már meg is érkezik PS4/X1/PC-re.

Hallottunk már arról, hogy valószínűleg az Arkane Austin dolgozik a Prey második részén, és ezt most a Kotakuhoz eljuttatott információk is megerősítették. Már három éve dolgozhatnak a folytatáson, ami nem is biztos, hogy Prey 2 néven fog bejelentésre kerülni az E3-on! Nem az lesz, amit 2011-ben már láthattunk a Human Head Studiostól, hanem valami mást. Remélhetőleg nem mennek a DOOM után, hogy a Prey folytatását is simán Prey-nek fogják hívni, mert akkor mi rögtön dobunk egy hátast.

Nos, akkor a Bethesda a tavalyi Fallout 4 után idén is dobhat egy hatost a kockával, ha tényleg bemutatják a Prey 2-t.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu