Ben Affleck: könyvelő és mestergyilkos egyszerre [VIDEO]

MOZI HÍREK – „Több köze van Einsteinhez vagy Picassóhoz, mint hozzánk” – hangzik el a The Accountant előzetesében a főszereplőről, amelyben Ben Affleck Batman/Bruce Wayne után ismét egy kettős életet élő figurát alakít: „normál életvitelében” könyvelő (igazi matematikai zseni) titokban viszont igazi mestergyilkos.

A Radiohead zenéjére pörgő, rendkívül ütős trailer, a főszereplő másságát és elszigeteltséget mutatja. Hősünk még egy szimpla reggeli is halálosan komolyan vesz.

Affleck egy számokkal mesterien bánó könyvelőt játszik Gavin O’Connor rendező legújabb filmjében. Affleck eleinte leginkább a maffia pénzügyeit intézi, de amikor az FBI nyomozni kezd utána, „legális” útra tér és egy robotokat fejlesztő cégnek kezd el dolgozni. A múltját persze nem kerülheti el, ráadásul az egyik új munkatársa (Anna Kendrick) milliós nagyságrendű eltérést talál a cég könyvelésében.

Az első előzetes leginkább az alapszituációt vázolja, de már most láthatunk olyan képeket, amelyek kemény akciójeleneteket előlegeznek meg.  Hogy nem egy egyszerű könyvelővel van dolgunk, azt abból is látjuk, hogy egy teljes szobára való fegyverkészlete van, illetve egy pillanatra mesterlövész puskával is láthatjuk.

A két perces ízelítő alapján bátran bízhat abban Affleck, hogy a holtodiglan után ismét egy minőségi szórakoztatást nyújtó, fordulatos, feszült és a karakterekre is odafigyelő thrillerben vállalt szerepet. A The Accountant október 14-től lesz látható a magyar mozikban, remélhetőleg mi is beülhetünk majd rá az ősszel.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu