Na mit kapnak a prev-gen tulajok az új Call of Duty helyett?

Már a tavalyi Call of Duty Black Ops III sem volt teljes értékű felvonás azoknak, akik PlayStation 3-on vagy Xbox 360-on játszanak. A prev-gen Black Ops III-ban nem volt kampánymód, úgyhogy aki a történetre lett volna kíváncsi, vagy PC-n, vagy PS4/X1-en kellett játszania a Treyarch játékával.

Idén már ennyit sem láthatnak a régi hardveren játszók, ugyanis az Infinity Ward az Infinite Warfare-t nem készíti el a PC/PS4/X1 trión kívül más konzolra. Mégis, az Activision igyekszik gondolni a „többiekre”, ugyanis készül valami más is.

A PlayStation 3 és az Xbox 360 a Modern Warfare Trilogy bundle-t kapja. Az amerikai Best Buy hirdetése szerint Észak-Amerikában már május tizenhetedikén meg is jelenne a gyűjtemény. A 30 dolláros (~8500 forint) pakkban a három Modern Warfare mellett a MW2-ből a Stimulus Packot találhatjuk.

Európai megjelenésről még nem tudunk, de picit hülye lépés lenne az Activisiontől kihagyni a vén Európát. Furcsa döntés a DLC-kből, hogy csak egy játék kapja meg. Egy kérdés a végére: nem késtek ezzel úgy 3-4 évet?

ps4pro-eu-Modern-Warfare-Trilogy-bundle

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu