Harley Quinn, Joker zakkant nője is saját szuperhősfilmet kaphat

MOZI HÍREK – Ha már szuperhősök saját filmet kapnak, miért lehetne ez így a Suicide Squad „szupergonoszaival”? Továbbá, most akkora trend Hollywoodban a „női vonal”, hogy az első ilyen szóló filmben akár maga Harley Quinn gyűjtheti maga köré a DC női szuperhőseit és gonoszait egy különálló filmben – írja a Hollywood Reporter.

Hogy ez mennyire jó ötlet, az érdekes kérdés – különösen a vártnál rosszabbul fogadott Batman Superman ellen, illetve a női Ghostbusters a közönség által rendkívül negatívan lereagált Youtube trailere után.

Persze, ettől még jó is lehet majd a külön Harley Quinn film. Az ötlet egyébként magának a karakter megformálójának, Margot Robbie-nak agyából pattant ki, aki a szerep megszerzése után belemerült a DC Comics világába, és rendkívül megkedvelte a női figurákat. Az ötlethez már társult egy forgatókönyvíró is, aki szintén a gyengébb nem képviselője.

A Suicide Squad nyáron kerül a mozikba, de már most is világos, hogy Joker barátnője rendkívül népszerű, továbba a trailerekben is ő kapja a legtöbb szerepet és hozzá fűződnek a legemlékezetesebb pillanatok is.

További női szereplőként felmerült Barbara Gordon, vagyis a Batgirl, illetve a Birds of Prey nevű női különítmény tagjaiból is szerepet kaphatnak majd karakterek. Így akár a Suicide Squad után ebben a filmbe is bekerülhet majd a Karen Fukuhara által megformált Katana, illetve Uma Thurman Poison Ivy-ja után most egy komolyabb verzióját is megkaphatjuk a karakternek.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu