Zombi voltál? Kigyógyultál? Ellen Page téged is istápolhat! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A Beyond Two Souls PS3/PS4-es játékból is ismert Ellen Page kapta meg a The Third Wave című film főszerepét, amely egy érdekes fordulatot visz a már unalomig agyonrágcsált zombi-témába, írja a The Hollywood Reporter.

A Third Wave lényege, hogy a világ nemrég ment keresztül egy zombiapokalipszisen, illetve valami megfertőzte az emberiség nagy részét, amitől zombiként kezdtek viselkedni. Azonban a hullám végül lecsengett, és az életben maradottak kigyógyultak a kórból, a társadalom viszont nem komálja őket, kitaszítottnak számítanak.

A filmet David Freyne rendezi, akinek ez lesz az első játékfilmje. Az alap a saját, First Wave című rövidfilmje lesz, amivel pont a bemutatkozására gyűjtött támogatókat. A forgatás még idén elkezdődik Írországban. A First Wave-et meg lehet nézni itt:

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu