Take Two: GTA Remaster? Van egy feltétele!

Tegnap a Crytek említett a Crysis-szal kapcsolatban egy olyan gondolatot, hogy nem tartják kizártnak, most pedig a Take Two beszélt arról, hogy mennyi esélye van egy Grand Theft Auto felújított kiadásnak – itt természetesen a PS2-es címekre kell gondolni: GTA III, Vice City, San Andreas.

A Take Two ugye a Rockstar kiadója, és arra a kérdésre, hogy lesz-e GTA-újrakiadás, az a válasz jött, hogy „nem kizárt, de csak azért nem fogjuk meg csinálni, hogy kaszájuk egy nagyot”. Ezt láthattuk párszor, pl. az ArcaniA újrakiadása kurrens-gen platformokon még mindig eléggé érthetetlen döntés számunkra, a Risen 3-ról nem is beszélve.

A Take Two vezérigazgatója, Strauss Zelnick azt is hozzátette, hogy „a Rockstar nem fog olyat csinálni, amit később megbánnánk, mert nem lett elég kreatív”. A legfontosabb szempontok a következők: „Izgalmas lesz-e a fogyasztóknak? Örülnének ki? Jól tükrözné a brandünket és a cégünket?” – mondta Zelnick. „Ha igen válaszokat kapunk a kérdéseinkre akkor érdemes megcsinálni…”.

A GTA V-ből már 65 milliót szállítottak boltokba, a Rockstar pedig hamarosan új játékokat jelenthet be. Nincsen rossz passzban a Take Two-Rockstar páros, ugye?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu