Kiadóra lelt Európában is a King of Fighters XIV!

Eddig többnyire csak kérdőjelek voltak azzal kapcsolatban, hogy mi lesz a King of Fighters XIV európai megjelenésével. A közelmúltban újra feltámadt SNK játékát Észak-Amerikában a már SEGA által uralt Atlus USA fogja publikálni, viszont a vén kontinens jó ideig ignorálva volt ilyen információkkal.

A PlayStation 4-exkluzív játékot szerencsére errefelé is meg tudjuk majd venni importálás nélkül, ugyanis a Deep Silver úgy határozott, hogy felveszi kínálatába a King of Fighters XIV-et, amelyet ráadásul lemezesen is meg tudunk majd vásárolni. A másik aggodalmunk a megjelenési dátum volt – szerencsénkre nem fogunk a szokásosnál nagyobb lemaradásba kerülni, ugyanis augusztus huszonhatodika mindössze három nappal van az amerikai rajt után!

Az árat is meghatározta a Deep Silver: a szokásos 60 eurós / 18 ezer forintos kategóriába rakta be az ötvennél is több bunyóssal érkező PS4-exkluzív játékot. Megnyugodhatunk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu