Mégsem Destiny 2 lesz idén, hanem…?

A Destiny jövőbeli terveivel mintha gondok lennének az Activision és a Bungie kulisszái mögött. Lesz Destiny 2, de ekkor! Nem, mégsem, akkor lesz! Most meg lehetséges, hogy kiszivárgott a következő nagy expanzió elnevezése.

A Redditen bukkant fel a hír alatti kép, amelyen egy posztert láthatunk, rajta egy névvel: Destiny – Rise of Iron. A Kotaku szerint két, Bungiehoz közeli névtelen informátor is megerősítette a Rise of Iron létezését. Állítólag az E3-on lenne esedékes a bejelentés, a megjelenés pedig a szeptemberi hónapra tehető.

Mivel a Bungie 2016-ról 2017-re rakta át a Destiny 2 megjelenését (ami feltehetőleg már csak PS4/X1-re jönne), a játék egy minimális fejlesztői pokolba került. A Destiny 2 fejlesztését újraindították a közelmúltban, és Luke Smith, a legutóbbi kiegészítő, a The Taken King rendezője vezeti a projektet.

Bár igaz, hogy néha tényleg jobb újrakezdeni a fejlesztést (a DOOM ezt be is mutatta!), egy kicsit kaotikusnak tűnik a Destiny közeljővője, főleg úgy, hogy nem tudni még, mit várhatnak a játékosok a Rise of Iron és a Destiny 2 megjelenése között.

ps4pro-Destiny-2-nem-hivatalos-2

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu