Brutális a Hard Reset Redux! [VIDEO]

A Flying Wild Hogot kicsit sem zavarja az, hogy nekik készülőfélben van a Shadow Warrior második része, hiszen emellett készül a 2011-ben PC-re megjelent Hard Resetből egy Redux változat, amely PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. Egy valami viszont mit sem változott: a brutalitás!

A „Hardcore FPS-t mindenkinek” gondolatmenet alapján született anno meg ez a játék, amely továbbra is pontosan ugyanazt a báját őrzi, mint az eredeti kiadás. A megjelenési dátumot is megtudtuk: a három platformra (ugyanis PC-n is lesz újrakiadás) június harmadikán jelenik meg, de a sokat javult grafikai engine, az újrabalanszolt játékmenet és az új cyber-katana mellett képességünk kincstára is bővülni fog, hiszen tudunk dashelni is az új ellenfelek elől, ha nincs más választásunk.

A két videó teljesen korrekt módon tükrözi azt, amit megszokhattunk a Flying Wild Hogtól. A Shadow Warrior mellett bátran elfér talán a Hard Reset is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu