Nem fogod elhinni, melyik NŐI sztár vállalná be James Bond szerepét!

Még százmillió dollárért SEM nagyon akaródzik már Daniel Craignek, hogy még egyszer magára öltse James Bond 007 szmokingját és a vodka-martinikból sem kérne többet. Legalább is ilyen hírek szállingóznak a 48 éves sztárról, aki nagyon úgy tűnik (bár még nem 100%), hogy bemondta az unalmast.

Helyette több sztár is jelentkezett már, hogy lecsapjanak a tálcán heverő 007 szerepre – köztük Tom Hiddleston, Idris Elba és Damian Lewis is. Most pedig egész konkrétan egy jól ismert színészNŐ, (igen, jól olvasták) egész pontosan Gillian Anderson lenne… Bond, JANE Bond! Az „igényét” az X-Akták Twitteren jelezte.


„It’s Bond. Jane Bond.” – ezzel a megjegyzéssel és az alábbi, trükkölt plakáttal tette közzé Gillian Anderson, hogy első nőként elvállalná a 007-es ügynök szerepét. A #NextBond hashtag mellé azt is kiírta, nem tudja, ki készítette a képet, de nagyon tetszik neki.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu