Késni fog a No Man’s Sky?

[UPDATE] Nem volt kacsa, amit a Gamestop kapott. Bejelentette a Hello Games ugyanis, hogy a No Man’s Sky tényleg késni fog, és már azt is tudjuk, mikorra került át a megjelenés. Amerikában augusztus kilencedikén, Európában pedig egy nappal később érkezik PlayStation 4-re és PC-re. Az indoklás a szokásos „néhány főbb részletre ráfér még egy kis polírozás, hogy a játék különleges legyen”.Nézzük a pozitív oldalát: legalább augusztus elején is lesz egy komolyabb megjelenés.

A Kotaku meglepő információkat közölt két meg nem nevezett forrásából is (itt). Amit eddig hallottunk megjelenési dátumként, nagy valószínűséggel el is felejthetjük, szóval talán újabb játék ült fel a halasztás vonatjára.

A június huszonegyedikei dátumot nem valószínű, hogy tartani fogja a Hello Games, mert a Gamestop olyan információt kapott, miszerint a posztereken feltüntetett júniusi nap nem helytálló már a start időpontjára, úgyhogy egy „Hamarosan” matricát kell elhelyezniük a dátum fölé.

Ez bizony elég nagy blama, hiszen a 2013-as bejelentés óta telik, telik az idő, mi pedig már készültünk arra, hogy a júniusi időpont már végleges lesz. Persze a Sony és a Hello Games még nem erősítette meg a halasztás tényét.

Mikor jöhet akkor a No Man’s Sky? Most úgy tűnik, hogy legalább júliusig, vagy augusztusig hátrébb került a megjelenés PlayStation 4-en és PC-n egyaránt.

ps4pro-eu-no-mans-sky-delayed

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu