Agóniába esünk 2017-re! [VIDEO]

A Madmind Studiosról eddig nem is hallottunk, de az nem is csoda: első játékukról esik most szó, amely végre azt hozhatja el, amire már jó ideje várunk!

Belsőnézetes túlélő horror. Ez az Agony, amely az ígéretek szerint 2017 folyamán fogja a PlayStation 4/PC/Xbox One hármasát betámadni. Már az alapelképzelés is felhívja a figyelmet: egy megkínzott lélek egy pokoli világban találja magát a már klisésnek tekinthető amnéziával. A cél egyszerű: elmenekülni innen, ehhez pedig segítségünkre lehet több, hozzánk hasonló lélek is. Az első videóból kiindulva tippelhetünk az egyik főgonoszra is: ő a Vörös Istennő. A játékmenet során lehetőségünk lesz a faék gondolkodású démonok felett átvenni az uralmat, hogy a pokoljárást a magunk előnyére tudjuk fordítani.

Kíváncsiak leszünk a végeredményre: a Madmind alkalmazottjai között vannak olyanok is, akik a The Divisionön vagy a The Witcher 3-on dolgoztak. Remélhetőleg hasonló végeredményű produktumot kapunk kezeink közé jövőre!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu