Csak egyetlenegy ember döntheti el, ki lesz Bond a következő filmben – állítja Sam Mendes

MOZI HÍREK – Hiába próbál „okoskodni” a média, hogy ki alakítja majd James Bond 007 szerepét, a következő Bond színész kiválasztása nem a demokrácia szabályai szerint történik – állítja Sam Mendes, a Skyfall és a Spectre – A Fantom visszatér rendezője a walesi Hay Fesztiválon az MTI beszámolója alapján.

Mendes egész biztosan állítja, hogy a Bondot eddig négyszer megformáló Daniel Craig, illetve az állítólagos utódját mérlegelő médiaspekulációk ellenére tudni kell, hogy az utolsó végső szót majd a 007-es ügynököt alakító színész tekintetében a film producere mondja ki.

„Az a nagy igazság, hogy ez nem demokrácia. Ez nem az X-faktor, nem az uniós referendum és nem népszavazás. Maga Barbara Broccoli dönti majd el, hogy ki lesz a következő Bond, ennyi.”

– nyilatkozta Mendes, aki már korábban jelezte, hogy nem kívánja folytatni a filmsorozatot rendezőként a Spectre után.

Amiképpen mi is megírtuk, Daniel Craignek hiába ajánlottak fel 68 millió fontot (amely majdnem 28 milliárd forint) a két újabb Bond-filmért, de ő a Daily Mail forrásai szerint nemet mondott az ajánlatra, a BBC viszont arról írt, hogy Craig még nem döntött a kérdésben. Mindenesetre a szerepre már többen bejelentkeztek, köztük Idris Elba és több nő is, a legviccesebb pedig Gillian Scully ügynök Anderson.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu