DOOM-ból Doomba! [VIDEO]

Az új DOOM megihlette a moddereket! A 2016-os játék pályáit, sőt, még a fegyvereit is lassan, de biztosan átültetik az 1993-as eredetibe!

DBThanatos bemutatott egy kis ízelítőt a DOOM for DooM-ból, ami az ő modprojektje. Ebben a fegyverek kerülnek átemelésre, úgyhogy aki a Gauss Cannont vetné be, megteheti majd. A videóban a Heavy Assault Rifle, Super Shotgun, Rocket Launcher, Pulse Rifle, BFG 9000 és a Gauss Cannon kerül bevetésre, de még egyiknek sincsen meg az alternatív tüzelési módja – ezeket csak a sima pisztoly és shotgun kapta eddig meg.

DBThanatos szerint igyekszik az eredeti tüzelési sebességeket átemelni a régi játékba, de a fegyverek balanszát sem szeretné figyelmen kívül hagyni. Lesz erőszak is, de nem olyan szinten, mint amit a Brutal Doomban láthattunk.

A DOOM for DooM még nem kapott megjelenési dátumot, de „hamarosan” napvilágot láthat a végleges mod. Még a végén itt is a „when it’s done” (amikor készen van) megközelítést láthatjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)