A Legacy of Kain játék, amit mi sosem kaptunk meg! [VIDEO]

2009 – a Climax Studios befejezi a Silent Hill: Shattered Memoriest és egy új játékon kezd dolgozni. 2012 – a Square Enix törli a projektet, amit mi sosem kaptunk kézhez.

Ez lenne a Legacy of Kain: Dead Sun, amelyről az Eurogamer egy kifejezetten hosszú írást közölt le (itt). A kis csapat nagy feladatot kapott: multiplatform (PS3/X360/PC), Unreal Engine 3-at használó játék egy régi, népszerű franchise folytatásaként, sőt, rebootjaként.

A főszereplő új lett volna (ezt a Square Enix kérte), név szerint Asher. Vagy inkább Gein. Gein egy vámpírként megöli Ashert, aki érdekes módon Gein testében feltámad. Ember egy vámpír testében, nem ismervén képességeit. Nos, ebből közölt az Eurogamer egy új videót, de mi hozzácsaptunk két korábbit, hogy bőven lehessen szemlélni, miből is maradtunk ki.

Mostanában is talán készül egy új rész a Crystal Dynamicsnál – a senior designer, Michael Brinker szerint 50/50 esélye van annak, hogy egy új PS4/X1 részt készítsenek, erről tavaly októberben beszélt. Legyen így!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu