Menu

Egy másik színészNŐ szeretne James Bond lenni!

MOZI HÍR – Úgy látszik a „woman power” kezd egyre nagyobb teret hódítani, szegény James Bond szerepét immár egy másik színésznő szeretné megkaparintani! Bizony, az X-akták sztárja, Gillian Anderson után egy másik női jelentkező is James Bond szeretne lenni – illetve ebben az esetben inkább Jane Bond. Emilia Clarke, a Sárkányok Anyja néven is ismert hőse egész sikeres lett a Trónok harca kegyetlen világában, most pedig a férfiközpontú James Bond-sorozatot szeretné kiher… illetve radikálisan megváltoztatni.

“Sok be nem teljesült álmom marad még hátra, nagyon szeretnék Jane Bond lenni” – vallotta be a Daily Starnak a Trónok harca Daenerys Targaryenjeként sikert aratott huszonkilenc éves színésznő. Ahogy Bond-lányok is imádják hősünket, úgy mindjárt Bond-fiút is szeretne maga mellé: Emilia Clarke-nem mást, mint Leonardo DiCaprio-t szemelte ki magának!

Ha a Trónok harca női sztárja nem csak trollkodik, akkor akkor Barbara Broccoli producernőt lenne érdemes felkeresnie. Maga Sam Mendes (aki egyébként több Bond-film rendezését nem vállalja el) közölte néhány napja, hogy az interneten hiába erőlködnek a rajongótáborok, és szeretnék például sokan Idris Elbát vagy Tom Hiddlestont, a végső döntést úgyis a Bond-filmek producere hozza meg, ez nem kívánságműsor.

A Guardian egyébként már el is kezdett női Bondokat jelölgetni. Kate Winslet, mint szuperkém nem is olyan elvetemült ötlet, mint szuperkém

A női James Bondfilm ötlete amúgy nem most merült fel először, az MGM stúdió már többször is gondolt erre a lehetőségre. Utoljára például a Halj meg máskor című Bond filmben megjelent Halle Berry szakíthatott volna le egy önálló filmet, de végül elvetették az ötletet. Pierce Brosnan utolsó Bond filmje gyenge lett, ezért inkább egy nagyon macho színészt választottak helyette Daniel Craig szerepében.

A Guardian egyébként már el is kezdett női Bondokat jelölgetni. Kate Winslet, mint szuperkém nem is olyan elvetemült ötlet, mint szuperkém, vagy akár Emily Blunt sem lenne rossz megoldás. Viszont Emilia Clarke-ot hiába nagyon profi a Trónok harca sorozatban, azért a Terminátor-filmje elég borzalmas lett és bár nem feltétlen miatta, de azért ő sem túlzottan brillírozott benne.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu