Cate Blanchett szerepel majd az Ocean’s Eleven női rebootjában?

MOZI HÍREK – Nagyon úgy tűnik, hogy az Oscar-díjas Cate Blanchett alakítja majd az Ocean’s Eleven egyik karakterét. A The Playlist szerint egyébként egyelőre „Ocean’s Ocho” a projekt munkacíme, lévén egyelőre úgy tűnik, nyolcan és nem tizenegyen hajtják benne végre az akciót. Maga Cate Blanchett annak a karakternek a női megfelelőjét alakítja majd, akit 2002-ben még Brad Pitt játszott. (A két színész az emlékezetes Benjamin Button különöse életében játszott együtt.)

Blanchett egyébként Jennifer Lawrence és Sandra Bullock után már a harmadik Oscar-díjas színésznő, aki szerepet kap a filmben. A főszereplő karaktert Jennifer Lawrence alakítja, akit annak idején – férfiként – George Clooney személyesített meg.

Az Ocean’s Eleven egyébként egy elég könnyed bűnügyi film volt, melyet 2001-ben Steven Soderbergh rendezett, George Clooney és Brad Pitt mellett Matt Damon és Julia Roberts is szerepet kaptak benne. Két folytatása is készült: az Ocean’s 12 és Ocean’s 13. Érdekesség, hogy az első rész is egy remake: 1960-ban készült a legelső verzió Frank Sinatra és Dean Martin főszereplésével.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu