Falra festik az ördögöt és tajtékozva meg is jelenik a Satanic hátborzongató előzetesében

MOZI HÍREK – Az USA-ban július 1-én látható a mozikban a Satanic, amely az előzetesek nagyon kemény horrorfilm lehet a nyári szezonban.

A sztori szerint négy jóbarát a Coachella fesztiválra tart, útközben pedig híres bűntények helyszíneit keresik fel folyamatosan. Sok eszükkel szállásként egy kegyetlen haláleset helyszínéül szolgáló hotelszoba mellett teszik le a voksukat, majd a társaság szerint remek ötlettől vezérelve a bűncselekmény helyszínén kicsit sátánt idéznek, elvégre ez mindig nagyszerű ötlet, különösen, ha tinik csinálják. Persze ha falra festik az ördögöt, itt is a baj, a baráti társaságot sötét erők veszik üldözőbe.

Jeffrey G. Hunt régebben olyan filmeket rendezett, mint a Drakula halott és élvezi illetve Helyszínelők TV-sorozat most első alkalommal rendezőként mutatkozik be, a főbb szerepekben Sarah Hyland, Marc Barnes, Clara Mamet valamint Steven Krueger. A Satanic hazai bemutatójáról egyelőre nincs tájékoztatás.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu