Larry Fong a Batman v Superman Ultimate Editionről: “Ha eddig utáltad a filmet, ettől nem fogod megszeretni”

MOZI HÍREK – Larry Fong, a film operatőrje azt írta a tweetjében, hogy kár reménykedni, az az extra 30 perc, amennyivel hosszabb lesz a Batman v Superman ellen speciális kiadása, senkinek a véleményét nem fogja megváltoztatni a filmről.

A Warner Bros. az új Ultimate Edition trailerjét nemrég tette közzé, amely több, mint 30 perccel hosszabb filmidőt tartalmaz, amely nem volt benne az eredeti verzióban. A trailerben láthattunk rövid részeket is a filmből, amely a moziban látható vágott verzióban már nem szerepelt. Az egyik ilyen rövid jelenet például Jena Malone-t is láthatjuk, aki Batgirlként került volna bele a filmbe, azonban a végleges verzióból kivágták, most viszont vissza fog kerülni.

Sokan azon filozofálgattak, hogy az új, rendezői vágásnak köszönhetően nem lesz-e jobb a film, de az operatőr szerint nem nagyon lehet rá számítani, hogy ez az új verzió bárkinek a véleményét megváltoztatná.

Nem sokkal azután, hogy a trailer kikerült, Larry Fong a Twitterén csak ennyit írt:

„Aki eddig szerették, most is csípni fogják, akik meg rühellték, azok majd most is rühellni fogják.”

A végső verzió egyébként 182 perc lesz és állítólag visszakerülnek azok a súlyosabb verekedős részek is, amelyeket Zack Snydernek ki kellett szednie, hogy ne legyen korhatáros a filmje.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu