Készül már a Sicario folytatása, más címmel, Emily Blunt nélkül

MOZI HÍREK – Denis Villeneuve rendező elkezdi a tavalyi Sicario – A bérgyilkos folytatását, azonban most Emily Blunt helyett már más lesz a főszereplő.

A tavaly mozikba került Sicario – A bérgyilkost remek filmként könyveltük el, Kese szerint konkrétan a tökéletesség határát súrolta Deni Villeneuve filmje.

A The Hollywood Reporter információi szerint már meg is kezdődtek a második rész forgatásának előkészületei, amelyben ezúttal nem Emily Blunt alakítja majd a főszerepet, és még a címében is eltér majd. A Soldado a spanyol katona (Soldier) szóról kapta a címét, és ezúttal Alejandro, vagyis Benicio Del Toro figurája kerül a középpontba, továbbá a rendezői posztra is mást kellett keresni, lévén Villeneuve a második részt már nem vállalta el.

Del Toro mellett viszont ismét szerepel Josh Brolin karaktere az FBI ügynök szerepében, így két ismerős arccal már biztosan találkozunk a Soldado-ban.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu