Nagyon büntet a Tarzan legendája IMAX előzetese

MOZI HÍREK – Újabb előzetesen láthatjuk a június végén mozikba kerülő Tarzan legendája (The Legend of Tarzan) című filmet.

A nemrég négy Harry Potter-filmet is rendező és éppen a Legendás állatok és megfigyelésük című új Harry Potter spin-off filmen dolgozó David Yates rendezte a Tarzan legendája (The Legend of Tarzan) című mozit, amelyhez közel három hónap után végre jött egy igazán hosszú és büntetős IMAX előzetes.

A gorillák által felnevelt hős – az 1912-es regénytől és számtalan adaptációjától némileg különböző – történetében Tarzan (Alexander Skarsgård) nem egy vadember lesz, aki régen a dzsungelben élt, hanem már évek óta Londonban él, azonban a britek egy napon visszaküldik őt Kongóba kereskedelmi küldöttként, igazából csak azért, hogy eltűnjék a színről.

Ugyanakkor felesége, Jane (Margot Robbie) bajba került, egy rosszindulatú alaknak, Leon Rom kapitánynak (Christoph Waltz) köszönhetően, mely révén Tarzan végül rájön, hogy ő egy összeesküvés áldozata, azonban ez persze nem fogja visszatartani attól, hogy Jane megmentésére induljon.

A további szerepekben Samuel L. Jackson, John Hurt, Jim Broadbent és Djimon Hounsou is látható. A Tarzan legendája június 30-án fog megérkezni a magyar mozikba.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu