Visszavonul a Diablo III rendezője

A Blizzard egyik veterán karaktere, Jay Wilson felhagy a szakmájával, ugyanis a visszavonulás mellett döntött.

„Szomorú azt mondanom, hogy az életem legjobb tíz éve után ez az utolsó hetem a Blizzardnál és a játékszakmában egyaránt. Elmegyek, hogy az eredeti szenvedélyemet, az írást műveljem. Ezt csináltam, mielőtt jelenlegi munkámhoz jutottam és mindig is szerettem volna ehhez visszatérni. Hiányozni fognak a barátaim a Blizzardnál. Ők voltak a legjobb, legszenvedélyesebb, legelhatározottabb emberek, akikkel valaha is találkoztam.” – írta Wilson Twitterén.

Jay Wilson korábban többek között a Blood II és az Impossible Creatures vezető designere volt, majd a Relic Entertainmentnél a Dawn of War vezető designere, illetve annak történetírója volt, mielőtt 2007-ben a Blizzardhoz csatlakozott. Itt a Diablo III rendezőjeként dolgozott 2013 elején történő lemondásáig majd a Blizzardon belül más területen dolgozott tovább. Ha esetleg a World of Warcraftban megtaláljuk Ja’y Nosliwot, a Skybreaker Generalt, nos, ez ő lenne a játékban!

Sok szerencsét kívánunk neki a régi-új karrierjéhez!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu