Devil May Cry 5 információszivárgás! Visszatérhet az eredeti sorozat?

4. 5. 7. Ez a három szám köthető ahhoz a három franchise-hoz, amely a Capcom 2016-os fő üzleti évét határozza meg.

A Dead Rising 4 és a Resident Evil 7 mellett úgy tűnik, hogy a Devil May Cry 5 (nem, nem a Ninja Theory-féle DmC!) is bejelentésre kerülhet az E3-on. Ezúttal Nils Hognestad önéletrajzában bukkant fel az, hogy ő igenis dolgozott a Devil May Cry új részén, amiről mi még semmit sem hallottunk.

Akkor ez úgy tűnik, hogy a Capcom számára is már fix: számukra a DmC nem létezik, így visszatérhetnek a régi stílushoz, plusz akár újfent belsős fejlesztésként folytatódhat Dante démonvadász kalandja.

Jövő héten meglátjuk, hogy a Hognestad CV tévedett-e, avagy sem, de nem tűnik hülyeségnek ez a pletyka. Így már három nagy bejelentést tehet a Capcom!

ps4pro-devil-may-cry-5

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu