Mafia III: így irtunk mi! [VIDEO]

Szisztematikusan kell majd kiiktatnunk az új Mafia játékban a különböző bűnöző bandákat.

New Bourdeaux városa összesen kilenc kerületből áll és mindegyik fölött két csoport uralkodik. A küldetések és a városban elszórtan fellelhető feladatok hozzájuk és narratívájukhoz kötődik. Rajtunk áll, hogy melyik feladatnak esünk neki, hogy minél több kárt okozzunk a környéken, így a végén a csoport ottani főnöke is előjön rejtekhelyéről – naná, hogy nekünk kell megfektetünk őkelmét.

Persze vannak testőrök is, őket nem kötelező majd kinyírni, de ajánlott, hogy rendezetlenebb körülmények uralkodjanak a maffia ottani ágazatában, plusz így a főhadiszálláson nem lesz annyira nehéz dolgunk. Ezzel megnehezíthetjük az életünket: ha Lincoln Clay nem számol le minden útba kerülő gengszterrel, később „visszafizethetik a kölcsönt”!

Több részletet az E3-on tudunk meg – ha érdekes dolgokat látunk, vagy egy termetes játékmenetes videó érkezik, tuti visszatérünk az októberben PS4-re, X1-re és PC-re érkező játékra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu