FRISSÍTÉS – Milyen hosszú lesz a Dishonored 2 sztorija?

FRISSÍTÉS: Harvey Smith, a Dishonored 2 kreatív rendezője elárulta, hogy milyen hosszú is lehet a következő Arkane Studios-játék. „Ha az első Dishonored a legtöbb játékosnak 8-12 órába került végigjátszani, akkor a folytatás úgy 12-20 órát fog majd igénybe venni.”

Korrekt hossznak tűnik, és hogy mennyire is lesz igaz Smith kijelentése, november tizenegyedikén meglátjuk PS4-en, X1-en és PC-n – ekkor jön a Dishonored 2 ugyanis.

EREDETI: A Bethesda előadásán természetesen nem maradt ki a Dishonored 2.

A két videóból láthatunk egy új, érdekesnek tűnő játékmenet-részletet: lehetőségünk lesz időutazni, tehát ha esetleg balfék módon észrevesznek minket az őrök, még nincs minden veszve és talán nem kell az előző checkpointra visszatölteni az állásunkat.

Az Arkane játékából majd lesz gyűjtői kiadás is, mégpedig nem is egy átlagos csomag érkezik! Egy ~34 X 15 X ~14 centis Corvo Attano maszkot és állványt, Emily Kaldwin gyűrűjét és a hozzá tartozó dobozát, egy propagandaposztert, illetve digitálisan az Imperial Assassin’s Packot és az első Dishonored Definitive Editionjét kapjuk meg. Az ára 100 euró, tehát kb. 30 ezer forint lesz.

A megjelenés november tizenegyedikén esedékes PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Mondtuk már, hogy Corvo szakasztott Sam Fisher? Teljesen ugyanúgy néz ki, mint a Splinter Cell főhőse…

A képgaléria itt tekinthatő meg.

ps4pro--dishonored-2-collctors-edition

ps4pro-dishonored-2-imperial-assassins-pack

ps4pro-sc-dishonored-2c

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu