[E3 2016] God of War – Északi tájakon járnak már Kratosék [VIDEO]

God of Warból sem fogunk hiányt szenvedni, a Sony ugyanis ezt is bejelentette az E3-on!

Ez a pletyka is igaz lett, tényleg a viking/északi istenek közé látogat el hősünk. A Sony Santa Monica bővíti a családot: Kratos jelenléte már-már kötelező, de a fia is jelen van! Hm, valamiért ez minket talán a The Last of Usra emlékeztet – újabb családi kötelék bontakozhat ki.

A videó alatt a Youtube kommentelők is sokszor „The God of Us” jelzővel illették a még megjelenési dátummal nem rendelkező God of Wart. Mindenesetre az új környezet, az új családtag és az új felvonás még felfrissítheti az élményt. Ja, és Kratos mellkasán a seb egy valamire utal: ez nem reboot, hanem folytatás…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu