[E3 2016] Megjelenési dátumot kapott a PlayStation VR: ízelítő a kínálatból [VIDEO]

A PlayStation VR-nak mikor fog eldördülni a startpisztoly?

Jól sejtettük azt az október tizenharmadikai dátumot, ugyanis a Sony tényleg ekkor fogja kiadni a 399 euróért (~120 ezer forint) boltokba kerülő virtuális valóság-headsetet.

Egy kis betekintést is kaptunk néhány játékba. Három játékot mutattak nagyobb mértékben a konferencián. A Rocksteadytől érkezik egy Batman Arkham VR, úgyhogy a Battlefront PSVR verziója után egy másik nagyobb tavalyi játék is beszáll a ringbe októberben. A Final Fantasy XV esetében Promptóként játszhatunk a PlayStation VR segítségével, míg a Farpoint az Impulse Geartől egyetlen szlogennel hívja fel magára a figyelmet: a túlélők folyamatosan mozgásban maradnak. (Kell is, ugyanis a földönkívüliek gyorsan az életünkre törnek.)

A VR-helyzet fokozódik.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)