[E3 2016] Bethesda: igen, dolgozunk a The Elder Scrolls VI-on! [VIDEO]

A Skyrim újrakiadása csak vaktöltény az új Elder Scrolls előtt.

Ugye a Bethesda E3-as konferenciáján a Skyrim Special Editionje került bemutatásra – a The Elder Scrolls V PS4-re és Xbox One-ra is elérhető lesz így, de PC-re is újrakiadják. Igen ám, de Todd Howard az IGN-nek megerősítette, hogy ők már a VI-on tevékenykednek.

„A The Elder Scrolls VI egy elkerülhetetlen téma, úgyhogy most van itt az ideje annak, hogy megerősítsem: igen, a Bethesdával már dolgozunk az új Elder Scrollson. Ez sokáig fog tartani, mire elkészül, ugyanis két másik, az eddigieknél sokkal nagyobb projekt is fejlesztés alatt áll. Még néhány év biztosan el fog telni.”

Ha a konzolgenerációk, mint olyan, megszűnnek és a PS4-ből és X1-ből kapunk újabb és újabb kiadásokat (vagy nem, és most az egyszer a generáció közepén adják ki a PS4NEO/X1 Scorpio párosát), akkor nem, de ha mégis lesz PS5/X2 (?), akkor nem kizárt, hogy a következő generációban kapjuk csak meg a The Elder Scrolls VI-ot.

A hír alatti videóban összehasonlításra kerül a Skyrim PS3-as és PS4-es kiadása, így a 2011-es alap mellett megnézhetjük a Special Editiont is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu