FRISSÍTVE – Már most tudja a Nintendo, mennyit kellene eladni az új Zeldából, hogy nyereséges legyen!

FRISSÍTVE: Nagyobb elvárásokat támaszt a Nintendo az új The Legend of Zelda játék, a The Breath of the Wild számára.

A jövőre érkező játék, amely a Nintendo Wii U mellett a talán szeptemberben bemutatásra kerülő NX-re is készül, két millió példányban kellene, hogy elmenjen, és ebből a japán piacon való elvárás 300 ezer példány a Nintendo részéről.

Mivel két platformra, s ezek közül egy új hardverre is készül a játék, emiatt érthető is, hogy a már közel öt éve fejlesztés alatt álló címnek miért támasztott ekkora elvárást a nagy N, akik talán az NX-szel felvehetik a versenyt a PS4 NEO és az Xbox Project Scorpio ellen.

EREDETI: A GameXplainnek köszönhetően negyven percnyi, jó minőségű játékmenet került fel az internetre a 2017 folyamán a Wii U-ra és NX-re érkező The Legend of Zelda: Breath of the Wildból. Ez a játék sok nevesebb külföldi publikáció, mint a GameSpot, az Eurogamer és az IGN által is az egyik legjobb játéknak lett kikiáltva az E3-on. Nem is csoda: magával ragadó a látvány.

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild valami szokatlan, burkolt utalást rejtett el, ami talán fel sem tűnhetett.

Az új Zelda, amely a minap végre nevet is kapott, egy olyan trailert kapott, amelyben van egy eleinte ártatlannak tűnő tárgy. A Magnesis Rune segítségével Link egy farönköt emel fel. Igen ám, de az a tárgy nagyon is hasonlít a Nintendo NX lehetséges kontrollerére! A videóban 01:58-nál látható, alatta egy állókép és egy, a Nintendo által két éve (!) levédett, a Quality of Life programhoz köthető kontroller. A Magnesis Rune és az az ábra szinte szakasztott mása a másiknak.

Mivel a Breath of the Wild a Nintendo Wii U mellett az NX-re is készül, ez bizony egy gyanús, burkolt utalásnak tűnik, ami nem lehet véletlen. (Különben miért lenne benne a videóban?) A már ételt is fogyasztani, illetve emiatt állatokat levadászni is képes Link a szemünk előtt lebegtette meg a jövőt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu