A PS4 NEO-hoz frissített DualShock 4 érkezhet?

Az erősebb PlayStation 4 mellett a Sony talán egy felújított kontroller is lehet majd annak dobozában?

Az FCC-nél a Sony bejegyeztett egy bizonyos CUH-ZTC2 kontrollert. Erről azt meg kell említenünk, hogy az eddigi DualShock 4 modellneve CUH-ZTC1. A kettes tehát azt jelentheti, hogy valami módosításon eshet túl a közeljövőben a kontroller.

A tömeg ugyanannyi maradt, a volt és az amper benne nem került módosításra, de a Bluetooth antenna eltérő az újabb modellben. De úgy tűnik a képek alapján, hogy a D-Pad és az X/Kör/Négyzet/Háromszög négyes alatt újabb gombok tűnhetnek fel – ez az első kiszivárgott kontrollerábrán látható. A másikon felcserélésre kerültek az analóg karok és a D-Pad/gombnégyes helycserés támadást hajthat végre és máshol lehet a hangszóró (középen).

A Sony talán újíthat a már klasszikus stílusú DualShockon – és hogy ezt mikor teszi meg, még nem tudjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu