A szexi Megan Fox és a mutáns teknőcök az új Tini nindzsa teknőcök film magyar előzetesében

MOZI HÍREK – Megérkezett az új magyar nyelvű trailer a Tini nindzsa teknőcök: Elő az árnyékból című „ifjúsági akciófilmből”, amelyben többek között a film igazi „nehézbombázója”: Megan Fox is megjelenik.

A film hivatalos sztorija szerint „Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raphael még nagyobb és még ádázabb gonosztevőkkel veszik majd fel a harcot April O’Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) és egy újonc, a hokimaszkos igazságosztó, Casey Jones (Stephen Amell) oldalán. Miután Zúzó, a szupergonosz megszökik az őrizetből, összeáll Baxter Stockmannel, az őrült tudóssal, és két tökkelütött segéddel, Beboppal és Rocksteadyvel, hogy megvalósítsák a világuralomra törő ördögi tervet. Miközben a teknőcök Zúzóval és új csapatával küzdenek, egyszer csak szembe találják magukat egy még nagyobb gonosszal, akinek hasonlók a szándékai: a hírhedt Kranggal.”

Nem állítom, hogy korszakalkotó egy történet, de egynek elmegy és a pattogatott kukorica és kóla mellé ideális nyári szórakozás lehet – leginkább a teknőcök rajongóinak.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)