[E3 2016] South Park: The Fractured But Whole – minden, ami az E3-on történt [VIDEO]

Egy rakat kép és trailer, gyűjtői kiadások, megjelenési dátum – mi kell még?

Az új South Park játék, amely szóvicces címet kapott (magyarul inkább nem fordítanánk le!), a Ubisoft E3-as műsorán kiemelt figyelmet kapott. A Stick of Truth után már a PlayStation 4/Xbox One konzolpáros kapja meg a PC mellett Cartmanék történetét. Természetesen nem lenne a South Park játék teljes Trey Parker és Matt Stone, a két, sorozatot megalkotó koponya nélkül, úgyhogy ők is jelen voltak a bemutatón!

A játékot kérhetjük a Mikulástól, ugyanis december hatodikán érkezik a három előbb említett platformra a Fractured But Whole, amelynek Gold, Deluxe és Collector’s kiadása is lesz, de előrendelői bónuszt is beígért már a Ubisoft.

Az előrendelők Towelie karakterét is (igen, az élő, beszélő törölköző) megkapják, de a Stick of Truth is a markunkat üti a korai fizetés esetén (erre még visszatérünk). A Gold kiadásban, amely csak digitális formátumban fog megjelenni, az alapjáték mellett a Season Passt, játékon belül extra kosztümöket és perkeket, illetve a Stick of Truth kurrens-gen változatát kapjuk arra a platformra, amelyiken megvesszük a Fractured But Whole-t! Ennek a kiadásnak az ára 80 euró, kb. 24-25 ezer forint. A Deluxe Edition az alapjáték (és azon belül a kosztümök, perkek)/Stick of Truth mellett három képeslapot is kapunk – ára 70 euró, tehát kb. 21-22 ezer forint. A 100 eurós (kb. 30-31 ezer forint) Collector’s Edition egy 15 centiméteres Mosómedve szobrot is felrakhatunk a polcokra.

Cartmanékből sosem elég.

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu