FRISSÍTVE – Jól haladnak a Resident Evil 7 fejlesztésével!

FRISSÍTVE – A Resident Evil hetedik számozott része elég jó állapotban van már annak ellenére, hogy még fél év, mire megjelenik.

A Capcom információi szerint a PlayStation 4-re, PC-re és Xbox One-ra érkező játék, amely a virtuális valóságba is elvihet bennünket, már 65 százalékban készen van. A fejlesztők most a designnal foglalkoznak, hogy ebben a tekintetben is jó eredményt mutassanak fel.

Megjelenés január huszonnegyedikén, talán egy Resident Evil 2 remake demóval.

EREDETI: A Resident Evil 7: Biohazardhoz (ami Japánban elég poénosan Biohazard 7: Resident Evil 7 névre hallgat) egy váratlan extrát kaphatunk.
A NeoGAF fórumon () bukkant fel az alábbi felfedezés, amelyet többek között a VG24/7 is leközölt. A Resident Evil 7 játszható teaserében ugyanis van egy töltőképernyő – ez lenne a hír alatti első kép -, amelyen egy bizonyos szám-, és betűsor látható a bal szélen.

584fdUS-00551/90009. Ártatlannak tűnik, nem? De tekintsünk egy pillantást a másik képre! A PS1-re megjelent Resident Evil: Director’s Cut, amely egy Resi 2 demóval érkezett, SLUS-00551 és SLUS-90009 azonosítókat kapott a múltban. Hoppá, ezek bizony ugyanazok a számok.

Ez bizony gyanús. A Resident Evil 7 január huszonnegyedikén érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra – talán a történelem megismétli önmagát és egy Resident Evil 2 remake demót kapunk bónuszként?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu