Watch Dogs 2 rendezője: „a játék nagy kockázatot vállal”

A Watch Dogs folytatásáról új részleteket közöltek a PlayStation Blogon.

A Watch Dogs 2, amely ugye Chicagóból San Franciscóba rakja át a helyszínt, a főszereplőt is lecseréli: Aiden Pearce helyett Marcus Holloway karakterét vehetjük irányításunk alá ősszel. A játék rendezője, Danny Bélanger az alábbiakat mondta: „Reméljük, hogy érezni fogjátok, hogy a Watch Dogs 2 új és eltérő lesz. Tudjuk jól, hogy egy folytatás, ami túlzottan hasonlít az előző részhez, csalódást kelthet, ezért nagy kockázatot vállaltunk és néhány nagyobb módosítással éltünk. Amíg az első Watch Dogs a megfigyelésről szólt, a folytatás a „Nagy Adatról”: közösségi média, keresőmotorok, ilyesmi. Ezeket a technológiákat vesszük alapul, megvizsgáljuk, feltesszük a kérdést, hogy milyen kockázattal járhatnak, és mikre lehet egy hacker képes velük?”

Arzenálunk is bővülni fog. Egy 3D-s nyomtató segítségével fegyvereket, drónokat is létrehozhatunk, de több dolgot is meghackelhetünk – nem volt véletlen az E3-as trailer neve, miszerint „Törj fel mindent”. Az új játékban erőszak nélkül is eljuthatunk a történet végére, ugyanis megadatik az a szabadság, hogy úgy játsszunk, ahogy szeretnénk. Bélanger szerint három játékstílus lesz: „a támadó hacker feltöréssel intézi el az embereket, a „szellem” hacker figyelemelterelő és zajt keltő lesz, míg a trükkös hacker anélkül, hogy ott lenne, befejezheti a küldetését.”

Remélhetőleg a Ubisoft mindent belead a november tizenötödikén PS4-re, X1-re és PC-re érkező Watch Dogs 2-be.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu