FRISSÍTVE – „Átmenthetetlen” a Skyrim Special Edition

FRISSÍTVE: Aki esetleg úgy gondolta, hogy a PS3-on, vagy X360-on elkezdett The Elder Scrolls: Skyrim elmentését átvigye a Special Editionbe, erre sajnos nem lesz lehetősége.

Pete Hines elárulta, hogy nem tudunk generációváltással elmentésünk segítségével ott folytatni a sztorit, ahol legutóbb abbahagytuk. A Special Edition újrakezdésre fog kényszeríteni mindenkit, illetve cross-platform sem lesz a PC és az Xbox One között.

Öröm az ürömben, hogy a PC-sek, akik rendelkeznek az alapjátékkal és mindhárom DLC-vel, október 28-án, a Special Edition megjelenésének napján ingyen kapják a frissítést.

 

EREDETI: A Bethesda elmagyarázta, hogy miként lehet egyeseknek teljesen ingyen elérhető a The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition.

A Skyrim kurrens-gen újrakiadását a Bethesda még az E3-as előadásán leplezték le, az erről szóló pletykákat beigazolva ezzel a húzással. Az eredetileg 2011 végén megjelent játék PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadása teljes árú, tehát 60 dollár/euró/18-19 ezer forint lesz a két konzolon, de a PC-sek megúszhatják sokkal kevesebbel is.

Ha PC-n már megvan az alapjáték és a három DLC (Dawnguard, Hearthfire, Dragonborn), nem kell aggódni: a Bethesda teljesen ingyen felrakja Steamre a játékot. Pete Hines, a játékok marketingéért és a PR-ért felelős Bethesda-alkalmazott közölte, hogy mivel a Steam Workshopban a modok, magasabb felbontású textúrák már elérhetőek, nem lenne korrekt dolog a játékkal már rendelkező PC-sektől pénzt kérni. Konzolon pedig azért ennyi, mert eddig arra a két platformra nem volt elérhető.

Megjelenés október huszonnyolcadikán a PS4/X1/PC trióra.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu