Mocskos zsaruk ismét a filmvásznon [VIDEO]

MOZI HÍREK – Ahogy a korrupció örök, úgy a korrupt rendőrökről szóló filmek is örökzöldek – akár komolyabb filmről, akár bűnügyi filmvígjátékről legyen szó. Erre a zsánerkarakterre valamiért nem lehet ráunni. Több „Mocskos zsarufilm is készült, Harvey Keitel, vagy Nicholas Cage főszereplésével, vagy ott az emlékezetes Kiképzés (Training Day) Denzel Washingtonnal. Most Michael Peña és Alexander Skarsgård él vissza a rendőri hatalmával a  War On Everyone című akciókomédiában.

Nyilvánvaló, már az első előzetesből kitűnik, hogy a film elszállt, durva humora nem fog mindenkinek tetszeni, elég elképesztő, ahogy Alexander Skarsgård hattyút utánozva veszi üldözőbe valakit.

Az ír John Michael McDonagh számára nem ismeretlen a bűnügyi film műfaja, és akinek tetszett a Brendan Gleesont és Don Cheadle-t összepárosító A guardista, nagy eséllyel ezt a filmet is imádni fogja. Tegyük azért hozzá, a Little White Lies szerint a legszorosabb rokonságot nem az író-rendező eddigi munkáival, hanem a híresebb testvére, Martin McDonagh teljesen zakkant, A hét pszichopata és A Si-cu című filmjével mutatja a War On Everyone.

Az akcióvígjátékban szerepel még A beavatott-sorozatból ismert Theo James, A Spectre Estrella nevű Bond-lánya Stephanie Sigman és a Creed – Apollo fiában nagyot alakító Tessa Thompson. A War On Everyone-t szeptember 30-án mutatják be Angliában, magyarországi premierről nincsen információnk.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu