Tom Cruise „visszatér” a Jack Reacher: Never Go Backben [VIDEO]

MOZI HÍREK – Az 53 éves Tom Cruise továbbra is kőkemény akciósztár, „intenzív” tekintetével és dinamizmusával még mindig eladhatóvá teszi a nem túl eredeti bűnügyi filmeket is. A Jack Reacher anno egy tisztességes, aránylag jól elkészített film volt, amely csak Cruise alakításának köszönhette, hogy nem csúszott le B kategóriába.

A Jack Reacher: Never Go Back folytatásról is nemrég írtunk már, most megérkezett a film első trailere is.  Jack Reachernek ezúttal a katonai rendőrség vezetőjének (Cobie Smulders) segít tisztáznia magát, akit kémkedéssel vádolnak, és bedugnak egy szűk cellába.

A Jack Reacher: Never Go Back-nél Az utolsó szamuráj-t és a Véres gyémántok-at is rendező Edward Zwick állt ismét a kamerák mögé, a filmet pedig október 21-én mutatják be Amerikában, és valószínűleg nekünk sem kell rá sokkal többet várni.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu