Milliomos a Resident Evil 7 demója!

A Capcom két milliónál is több letöltésnek örvendhet a PlayStation 4-en a Resident Evil 7: Biohazard demójával kapcsolatban.

Ez még nem minden, ugyanis az akciójátékok elemeit magáról szinte teljesen levető Beginning Hour demó ugyanis az eddigi legsikeresebb demó lett a Sony konzolján. Ennek ellenére megválaszolatlan maradt néhány kérdés. Például volt egy ujj, amelynek nem lehetett hasznát venni. Kiderült, hogy nem is véletlenül: a Capcom ugyanis az Ambassador program emailjében (ez kb. ugyanaz, mint az EA-nál a Battlefield Insider-téma) egy képet is elküldtek. Ez látható a hír alatt. Ezen azt olvashatjuk, hogy „Egy bizonyos ujjról… Az út most még zárva van, de türelem…”.

Ez kb. azt jelenti, hogy a demót (!) frissíteni fogja a Capcom, hogy újra nekiessünk a későbbiekben. Cseles lépés a japánoktól – ezzel szemben Kojima PT-je alig egy nap alatt mindent felfedett magáról, igaz, a Silent Hills már sosem fog megvalósulni.

A Resident Evil 7: Biohazard január huszonnegyedikén érkezik PS4-re (PSVR-támogatással), X1-re és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu