A lőtéri kutyát sem érdekelte Emma Watson új filmje Angliában: összesen 47 fontot hozott

MOZI HÍREK – Ekkora filmes bukásról ritkán hallani! Pedig ráadásul viszonylag érdekesnek tűnt ez a film. A Harry Potter-sorozat sztárja, Emma Watson ugyanis egy történelmi drámában, a The Colony című filmben próbálta ki magát, ahol egy olyan nőt alakít, aki beépül Pinochet emberei közé Chilében.

 

Sajnos a mozis bemutatót enyhén szólva sem övezte túláradó érdeklődés, ugyanis összesen 47 font értékben (nagyjából 17 ezer forintnak felel meg) váltottak rá jegyet a nyitóhétvégén, amiből valószínűleg még Emma Watsont sem lehetne meghívni egy elegáns londoni étteremben vacsorára. Az mondjuk igaz, hogy a fő cél eredetileg is az angliai forgalmazás volt, szóval a film nem „brexitelt” sehova. A film egyébként a mozis bemutató napján már streaming szolgáltatásokon is elérhető, így végsősoron nem is csoda, ha nem sokan ültek be rá a moziba, nem önmagában véve csak amiatt van, hogy a nagyközönség érdektelennek tartotta.

Egyébként a szigetországban Emma Watsonnál nagyobb sztárok filmjei sem feltétlenül sikeresek mostanában, ugyanis pontosan ezt történt nemrég két Oscar-díjas színész, Anthony Hopkins és Al Pacino legújabb közös filmjével, a Misconduct-al: ami a nyitóhétvégén mindössze 141 dollár bevételt hozott össze az angliai mozikban. Igaz, a Misconduct kritikai téren is hatalmasat bukott: a Rotten Tomatoes-on jelenleg kemény 8 százalékon áll.

Nem mintha Emma Watson új filmjétől el lennének ájulva a kritikusok. A The Colony című filmet a torontói filmfesztiválon mutatták be először, ahol a kritikusok fanyalogtak, egyedül amiatt tartották érdekesnek, hogy kicsit rávilágítja a figyelmet egy olyan történelmi eseményre, amiről amúgy kevés szó esik.

Watson egyébként főleg mellékszereplőként tűnt fel a Potter-sorozat befejezése óta, ez volt az első önálló főszerepe egy filmben. Nagy Britanniában átlagosan 10 fontba kerül egy mozijegy, így, ha az engedményekkel is számolunk, ezt a filmet kemény öt ember nézhete meg a moziban.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu