Idris Elba rendezi a Yardie című drogkereskedős filmet

MOZI HÍREK – Idris Elba eddig DJ-ként és színészként bizonyított, most viszont itt áll előtte a lehetőség, hogy végre rendezőként is kipróbálja magát. A Studio Canal UK cég jelentette be, hogy Idris Elba rendezi majd Victor Headley 1992-es Yardie című regényét. Arról egyelőre még nem tudni, kik játszanak majd a filmben.

A forgatókönyvet Brock Norman Brock, a Bronson társírója írja majd. A soundtrack pedig a jamaicai Island Records berkein készülhet el és lévén a rendező ugye DJ-ként is tevékenykedett, így még akár képviseltetheti magát a lemezen.

A regény és a film története a 80-as évek Londonjában játszódik. D kokainfutár Jamaicából szállítja viszi a kemény drogot az angol fővárosba. Ám úgy dönt, hogy ahelyett, hogy leszállítaná az árút, inkább saját maga dobja piacra. Persze az árulását nem fogják neki elfelejteni…

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu