Delevigne Delevinge ellen

MOZI HÍREK – Elképesztő lehet ilyen csapatban lenni! A Suicide Squad – Öngyilkos osztag (Suicide Squad, hazai bemutató: augusztus 4.) összehozta a kamera előtt Will Smith-t, Margot Robbie-t, Jared Leto-t, Ben Affleck-et, Scott Eastwood-ot, Joel Kinnaman-t, Viola Davis-t és Common-t. A forgatásról szóló beszámolóiban minden színész kiemeli, hogy a közös kemény munka során a társaság elképesztően összekovácsolódott: az akciójelenetek gyártása – levegőben, víz alatt, tűzben és felhőkarcolók tetején – olyan volt, mintha közös túlélőtáborban töltöttek volna néhány hónapot.

Egyedül Cara Delevigne emlékszik másképp. A kettős szerepet: egy amerikai archeológusnőt és egy több ezer éves varázslónőt alakító szupermodell számára nem az első forgatási napján teljesített húszméteres zuhanás, sem a Will Smith-szel vagy Jared Leto-val való találkozás volt a legemlékezetesebb. Ő akkor csodálkozott el a legjobban, amikor saját magával találkozott. A kettős szerep két – egymástól rettentően különböző – figuráját ugyanis több hetes különbséggel vették fel, és Delevigne csak hetekkel később csodálkozhatott rá arra, ahogy az egyik teste a másikká alakul, ahogy két alakja egymás kezét fogja, vagy egymással küzd…

– Elállt a szavam – mondta Cara Delevigne. – Mintha tényleg kettéhasadtam volna. Átéltem a saját őrületemet: szerencsére, csak utólag.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu