FRISSÍTVE – F1 2016: egy kör, két pálya, két pilóta [VIDEO]

FRISSÍTVE: Az idei F1-es játékból érkezett két újabb videó, amik egyenként egy-egy pályát mutatják be „működés közben”.

Az első videón az osztrák Red Bull Ringet látjuk, amin a holland tinédzser (és már Grand Prix-győztes) Max Verstappen fut egy kört, a második pedig Silverstone-ba reptet el bennünket, ahol is az idei szezon egyik újonca, Rio Haryanto fut egy gyors kört. (Ez a versenyen nem jött össze neki, ugyanis az első kanyarban eldobta a vasat a száradó pályán, hasonlóan csapattársához, a szintén újonc, Mercedes-protezsált Pascal Wehrleinhoz.)

Megjelenés: augusztus 19, célplatformok: PS4, X1, PC

EREDETI: Új szezon a száguldó cirkuszban, újító játékadaptáció a Codemasterstől.

A multiplayerben már 22 játékos is egymásnak eshet, így a teljes mezőny felvonulhat pár körre egy online mérkőzésre. Lesz felvezető kör is, így lehetőségünk lesz akklimatizálódni a pálya viszonyaihoz a verseny előtt. A startnál is több funkciót nekünk kell állítgatnunk a kormányunkon, így a startot vagy nagyon jól elkapjuk, vagy leragadunk és a mezőny végéről zárkózhatunk fel.

A boxutcában nekünk kell majd a sebességünket korlátozni, meg jókor kell lefékeznünk, különben gyorshajtás miatt kapunk egy öt másodperces büntetést, amit vagy a boxban várva kell letöltenünk a kerékcsere előtt, vagy a verseny végén kapjuk időbüntetés formájában.

Lee Mather, a játék designere azt mondta, hogy „Egy olyan játékot szerettünk volna létrehozni, ami a lehető legrealisztikusabb. Meghallgattuk a játékosok véleményét, emiatt is tudtuk behozni a Safety Cart, a felvezető kört, és még több új funkciót, hogy egyrészt a játékosoknak több realizmust nyújthassunk, másrészt pedig autentikus, a valósághoz közelibb versenyeket tudjunk felmutatni.”

Megjelenés augusztus tizenkilencedikén PS4-re, X1-re és PC-re. A limitált kiadás egy Steelbookot és egy karriermód DLC-t ad a gyorsabb szintlépéshez.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu