Menu

„Édes” ajándék egy Gravity Rush 2-koncerten

A Sony egy lépéssel közelebb van, hogy bemondja, mikortól tölthetünk el pár(tíz) kellemes órát a Gravity Rush második részével.

Bár még nem tudni pontosan, hogy a PlayStation 4-re érkező Kat-kaland mikor jön, de július tizenkilencedikén lesz egy rendezvény, amit a Sony Interactive Entertainment Japan & Asia tart meg, és ezen az ottani főnök, Atsushi Morita is jelen lesz a rendező Keiichiro Toyama és a zeneszerző Kohei Tanaka mellett. Azon a napon megtudjuk, hogy a Gravity Rush 2-re (ami odaát Gravity Daze 2 névre hallgat) melyik napon számíthatunk. Ezen a bulin valószínűleg az animációs sorozatról is hallhatunk néhány új részletet, de Tanaka is tart majd egy koncertet, illetve akár a játékot is kipróbálhatják a résztvevők.

Ami külön poén, hogy a hír alatt látható édességes dobozzal (ami inkább konzervnek néz ki első látásra) távozik az összes résztvevő! Gravity Dropsot mindenkinek – gondolta a Sony.

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/