A PlayStation 4-en a Tekken 7 jól futhat majd

Egy egyszavas válasz milyen rövid, de mégis mennyire hatékony tud lenni – ezt bizonyítja a Tekken-főnök Katsuhiro Harada is.

Harada egy olyan kérdést kapott, hogy a PlayStation 4-es portja a Tekken 7-nek ugye 1080p-n és 60fps-sel fog-e futni. Erre Harada ennyit mondott: „Igen.” Ez nem rossz, de ez ugyebár nem válaszolja meg, hogy az Xbox One-os változat miként fog szuperálni, a PC-s pedig (mert igen, erre is jönni fog az Unreal Engine 4-et alkalmazó bunyó) a konfigurációtól függően fogja majd az izmait fitogtatni. Vajon korlátolják a frame rate-et, hogy ne menjen 60 képkocka/másodperc fölé?

A Tekken 7 2017 elején érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Folytatódik a félévenkénti egy ígéretes bunyós játék: a Street Fighter V bár nem teljes formájában, de februárban jött, augusztus végén jön a King of Fighters XIV és talán február környékén jöhet a Tekken is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu