Helen Mirren: „Nem hagytak vezetni a Halálos iramban 8-ban! Talán majd a Halálos Iram 12-ben!”

MOZI HÍREK – Hetvenéves korára is vagány és szellemes az Oscar-díjas brit színésznő, Helen Mirren. „Csak akkor vállalom el a szerepet, ha megengedik, hogy autót vezessek!” – fogadkozott Helen Mirren, aki egy hónappal ezelőtt kapott szerepet a Halálos iramban 8-ban. Persze, nem volt túl valószínű, hogy tényleg megengedik a hetvenéves színésznőnek, hogy nyugodtan száguldozzon a filmben, és ez Helen Mirren legnagyobb bánatára így is történt.

„Nagyon szerettem volna vezetni, de sajnos nem hagynak” – szomorkodott Mirren egy vállrándítás kíséretében az Entertainment Weeklynek. „No de reménykedjünk, hogy egyszer ez is megtörténik, talán majd a Halálos iramban 12-ben! Pedig nem tudják, mint hagytak ki, ugyanis a stáb közül azon kevesek egyike vagyok, akik még kéziváltós kocsit is tudnak vezetni! Nem hiszem, hogy a The Rock erre képes lenne.”

Helen Mirren egyébként A királynő-ért nyert Oscar-díjat, az igazi filmínyencek pedig talán még emlékeznek rá a nyolcvanas években készült Excaliburból, ahol Morganát, a boszorkányt alakította.

Korábban már egyébként írtunk róla, hogy ebben filmben a főgonoszt alakító Charlize Theron bájait is megcsodálhatjuk majd  illetve a korábbi részekből visszatér még Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Jordana Brewster, Kurt Russell, Jason Statham, Elsa Pataky és Lucas Black is.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu