Menu

Helen Mirren: „Nem hagytak vezetni a Halálos iramban 8-ban! Talán majd a Halálos Iram 12-ben!”

MOZI HÍREK – Hetvenéves korára is vagány és szellemes az Oscar-díjas brit színésznő, Helen Mirren. “Csak akkor vállalom el a szerepet, ha megengedik, hogy autót vezessek!” – fogadkozott Helen Mirren, aki egy hónappal ezelőtt kapott szerepet a Halálos iramban 8-ban. Persze, nem volt túl valószínű, hogy tényleg megengedik a hetvenéves színésznőnek, hogy nyugodtan száguldozzon a filmben, és ez Helen Mirren legnagyobb bánatára így is történt.

“Nagyon szerettem volna vezetni, de sajnos nem hagynak” – szomorkodott Mirren egy vállrándítás kíséretében az Entertainment Weeklynek. “No de reménykedjünk, hogy egyszer ez is megtörténik, talán majd a Halálos iramban 12-ben! Pedig nem tudják, mint hagytak ki, ugyanis a stáb közül azon kevesek egyike vagyok, akik még kéziváltós kocsit is tudnak vezetni! Nem hiszem, hogy a The Rock erre képes lenne.”

Helen Mirren egyébként A királynő-ért nyert Oscar-díjat, az igazi filmínyencek pedig talán még emlékeznek rá a nyolcvanas években készült Excaliburból, ahol Morganát, a boszorkányt alakította.

helenmirren red2

Korábban már egyébként írtunk róla, hogy ebben filmben a főgonoszt alakító Charlize Theron bájait is megcsodálhatjuk majd  illetve a korábbi részekből visszatér még Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Jordana Brewster, Kurt Russell, Jason Statham, Elsa Pataky és Lucas Black is.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu