Ben Stiller új filmvígjátékon dolgozik Brad Pitt produkciós cégével karöltve

MOZI HÍREK – A Brad’s Status című komédia a The Hollywood Reporter információja szerint egy elégedetlen férfiról szól, aki szakmai diadalai és szerető családja ellenére lúzernek tartja magát, és állandóan egykori iskolatársaihoz méri magát. Amikor fiát elkíséri a keleti partra egy egyetemi túrára, dühösen szembesül egykori barátaival és a frusztrációival. Brad szerepét Ben Stiller alakítja a szeptembertől forgó filmben.

Pitt Plan B produkciós cége az SKE és David Bernard közreműködésével dolgozik a vígjátékon. A forgatókönyvet Mike White írja, aki a Rocksulit is íróként jegyezte, és 2007-ben A kutya éve című filmmel debütált rendezőként.

Stillert legutóbb a Zoolander 2. című filmben láthatta a közönség a filmvásznon. Észak-Amerikában július 22-én debütál a mozikban a Don’t Think Twice című vígjáték, amelyben szintén szerepel. (MTI)

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)