PlayStation 4-hiányra készül Japán!

Augusztusban és szeptemberben lehetséges, hogy készlethiány lesz a PlayStation 4 hazai pályáján a Sony konzoljából.
Egy japán eladó a Twitteren közzétett egy képet, amin figyelmezteti a vásárlókat, hogy a PlayStation 4-ből készlethiányra kell készülni – az üzenetben egy kis japán humor is befigyel, ugyanis még Nostradamus is megemlítésre kerül.

Ezt úgy hozta össze a PS4, hogy Japánban már három milliónál is nagyobb példányszámban került eladásra. Az átlagban heti húszezer eladást felmutató PlayStation 4 így hamarosan utoléri az egy évvel korábban elrajtoló, és 3,2 milliónál járó Wii U-t.

De visszatérve a készlethiányra: itt is ugyanaz zajlik, mint a Microsoftnál? Igaz, ott az Xbox One S érkezése miatt próbálják a készleteket eladni az alap konzolból, míg itt az lehetséges, hogy a PlayStation 4 NEO verziója érkezhet talán már az októberi hónap során. (Ez természetesen nem megerősített.) Mivel októberben biztosan érkezik a PlayStation VR, érdekes lesz látni, mi fog lezajlódni ősszel az ázsiai szigetországban.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)