WRC 6: begurult az első trailer – arccal a veszélynek! [VIDEO]

Még szűkebb utak, hosszabb szakaszok, szuper-speciál körpályák egy kolléga ellen, mindez a teljes rali-világbajnokság idei szezonjának játékadaptációjában.

A Kylotonn vette át a Milestone-tól a rali-vb licenszét, és a WRC 5 kiindulópontnak megfelelő volt – akkoriban azt is írtuk, hogy várjuk meg, mit hoznak össze második próbálkozásukban a francia fejlesztők. Az első bekezdésben említett dolgok főleg a közösség feedbackjének köszönhetően kerül a WRC 6-ba, így nem tűnik lehetetlennek az, hogy a Kylotonn gyorsan átlépi a Milestone által prezentált korábbi részek minőségét, bár tény, hogy nem lesz a teljes WRC 2 és Junior WRC stáb játszható – természetesen ezt a baklövést a fő kategóriában nem tették meg.

A WRC 6 nem fogja hanyagolni az eSport szekciót sem: itt a hozzáférést, a szabályokat és a formátumot is még finomítja a Kylotonn, emiatt ezekről csak később fog beszélni.

Megjelenés októberben PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)