11 látványos karaktervideó a Suicide Squad főhőseivel! [VIDEO]

MOZI HÍREK – A DC mindent megtesz, hogy a Suicide SquadÖngyilkos osztagot hatalmas sikerre legyen, ennek köszönhetően egy halomnyi karaktervideóban mutatja be az augusztus elején induló akciófilm fontosabb szereplőit.

Nem kevesebb, mint 11 (!) videót tett közzé a Warner Bros. YouTube csatornáján, így külön szpotot kapott Killer Croc, Slipknot, Boomerang, Katana, Rick Flag, Enchantress, El Diablo, Amanda Waller, Joker, Harley Quinn és Deadshot is.

Amiről szó van: egy rakat rövid karaktervideó, mely külön külön mutatja be a bűnös banda tagjait, teszi ezt színes és mókás módon, hogy a lehetőleg a legkomolytalanabb színben tüntesse fel őket.

A hét elejétől pedig akár a mobilodon is nyomhatod a Suicide Squad emojikat, ingyenesen letölthető ugyanis a remek emoji készlet elérhető a Google Play és az App Store áruházakban is.

A Suicide Squad – Öngyilkos osztag augusztus 4-től a hazai mozikban, David Ayer rendezésében.











Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu